3CX PBX - Santral Kurumları

3CX – Uygun Maliyetli VoIP Çözümü

3CX PBX iş için VoIP ve Tümleşik İletişimler teknolojisinde küresel bir liderdir.

Müşterilerin telefon hizmeti maliyetlerini ve yönetim sorunlarını önemli derecede azaltan basit, esnek ve uygun maliyetli bir çözüm olarak kullanılmaktadır.

3CX PBX ile üretkenliği arttırmanız, iş seyahatinin süresini ve telekomünikasyon maliyetlerini azaltmanız, işlemleri düzene koymanız ve müşteri hizmetlerini geliştirmeniz garanti altına alınır.

3CX PBX ile müşterileri neye para harcayacaklarını gerçekten bilir…

  • Dahili hat başına lisans yok, eşzamanlı aramalar için ödeme yapın
  • Kendiniz barının veya Windows/Linux’taki donanımınızda çalıştırın
  • Kolayca dahili hat ekleyin ve yönetin
  • Açık platform – IP Telefon ve SIP trunklarınızı seçin


Ödenebilirlik:

Sınırsız dahili hat için ücretsiz. Ofisler arası aramaları ortadan kaldırarak uzaktaki ofisleri birbirine bağlayın. Düşük maliyetli SIP trunk fiyatlarından sonuna kadar faydalanın.


Esneklik:

Kendi SIP Trunklarınızı, telefonlarınızı veya hosting sağlayıcılarınızı ssçin. En yüksek sayıdaki CRM ve Helpdesk paketlerine entegre olun.


Sıfır Yönetici:

Çalıştırması ve yönetimi kolay. Windows/Linux’te kurun, Yerinde veya Bulutta sanallaştırılmıştır. Dahili hatları kolayca ekleyin ve yönetin.

Mobilite:


Dahili hattınızı istediğiniz yerde kullanın. Entegre video konferans ve iOS ve Android için geliştirilmiş uygulamaları içerir.


***Ödül Kazanan Çözüm***

Tümleşik iletişimlerdeki yenilikçi teknoloji, 3CX’in çeşitli prestij ödülleriyle önde gelen bir çözüm olarak tanınmasını sağlamıştır.

Fiyatlar ve Danışmanlık Hizmetleri İçin Bizi Arayabilirsiniz!

Yorumlar