Vmvare Çalıştıracaksınız – Acaba Cpu Destekliyor mu ?

Evet; bu sorunun cevabını SecurAble programı ile test edebilirsiniz, program size işlemcinizin vmware uyumlu olup oladığını hemen gösterecektir.

Vmvare Çalıştıracaksınız – Acaba Cpu Destekliyor mu ?

Güvenli, sisteminizin işlemcisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için müthiş bir programdır.

İşlemci, herhangi bir bilgisayarın en önemli parçalarından biridir. Sisteminizin ne kadar hızlı olacağı ile ilgili çok şey var. İşlemcinizin hızı konusunda endişe duyuyorsanız veya yükseltmeniz gerekebileceğini düşünüyorsanız, Securable bu görevleri yerine getirmenin mükemmel bir yoludur. Yeni yazılımlar özellikle eski bir sistem için vergilendirilebilir. İşlemciler yaşlandıkça, gelişmiş yazılımların yeni hızlarına ayak uyduramazlar.

Securable ile bu sorunları tanımlamak kolaydır. Kurulum yapmadan çalışır. Simgeyi tıkladığınızda işleme hızlarınız ve yetenekleriniz hakkında zengin bilgiler öğreneceksiniz. Ne öğrenebileceğinize örnek olarak Donanım Sanallaştırma değerlendirmesi, maksimum bit uzunluğu ve Veri Yürütme Engellemesi olarak da bilinen Donanım DEP verilebilir.

SecurAble Nedir?

Jargon tarafından söyleyebileceğiniz gibi, bu program zaten işlemciler hakkında biraz bilgi sahibi olan insanlara hitap edecek. Bu tür bir uzmanlığa sahip değilseniz, kendinizi bu programla kaybetmiş bulabilirsiniz. Sonuçların ne anlama geldiğini bilmek için işlemciler hakkında zaten bilgi sahibi olmanız gerekir, bu nedenle daha iyi çalışan ve size daha fazla bilgi veren daha gelişmiş programlar olabilir.

Programın Artıları:

  • İstediğiniz yere götürün ve Güvenli sekmesine tıklayarak işlemci bilgilerine erişin.
  • İşlemcilerin teknik jargonunu bilmeniz koşuluyla zahmetsiz.
  • İşlemcileri biliyorsanız, anlaşılması kolay sonuçlar.

Programın Eksileri:

  • İşlemciler hakkında çok teknik bir dil, işlemciler hakkında ileri düzeyde bilgi sahibi olmayan insanlar için çok fazla bir şey ifade etmeyecektir.
  • Zaten ileri düzey kullanıcıları hedeflediğinden ve orada en kapsamlı program olmadığından daha gelişmiş olabilir.

SecurAble İndir:

https://securable.jaleco.com/

Yorumlar